Wie zijn wij?

SeniorWeb Amsterdam Zuid is één van de vele leslokaties van SeniorWeb in Nederland, waar vijftig plussers worden ondersteund in het omgaan met computer, tablet en smartphone. 
SeniorWeb Nederland is een organisatie met ruim 150.000 leden, 3000 vrijwilligers en 400 leslokaties. Informatie over hetgeen de landelijke organisatie SeniorWeb te bieden heeft vindt u op de website www.seniorweb.nl. 

Met de begeleiding van SeniorWeb kan iedereen makkelijker en beter zijn weg vinden in de digitale wereld, die steeds meer het dagelijks leven gaat beïnvloeden. Iedereen is welkom, niet alleen beginners maar ook mensen die al wat langer bezig zijn en de ontwikkelingen willen bijhouden.  

Het programma van SeniorWeb Amsterdam Zuid bestaat uit cursussen, workshops en individuele hulp. Het programma is voor iedereen; u hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb. 

Lessen en ondersteuning worden uitgevoerd door een team van zo’n zes ervaren docenten. 

Cursussen (meerdere lessen) bestaan dit seizoen uit starterscursussen (Windows 10 en 11, iPhone, MacBook, Android smartphone/tablet e.d.) of meer gespecialiseerd zoals De Digitale Burger, Overgaan naar Windows 11.

Workshops (één les) behandelen dit seizoen onderwerpen als Google Foto’s,  Zoeken met Google, Streamen van muziek, Chromebook, Veiligheid en privacy op internet, Uw Digitale Erfenis.

Daarnaast bieden wij individuele hulp als u vragen of problemen heeft met uw digitale apparatuur tijdens ons wekelijkse spreekuur.

Alle informatie over ons programma vindt u op onze website www.seniorweb-amsterdamzuid.nl 

Alle lessen vinden plaats in ons prachtige nieuwe leslokaal in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115