Reacties cursisten januari-juli 2023

Aan het eind van iedere cursus inventariseren we wat de cursisten van de cursus gevonden hebben. Hieronder vindt u een selectie van de reacties.

Cursisten Starten met Android

         Heel leerzaam om een aantal keer achter elkaar met het onderwerp bezig te zijn. Alles wordt helder uitgelegd en een naslagboek erbij. Prettige vertrouwde sfeer.”

          “Het is een zeer leerzame cursus. Onbegrijpelijke termen worden uitgelegd. Het tempo is prettig om de informatie goed te kunnen opnemen. Ik werk nu met meer vertrouwen en plezier met de smartphone.”

Cursisten Veiligheid op internet

          “De docent weet van de hoed en de rand op gebied van internetten. Helder en geduldig legt hij alles uit. Woorden en begrippen krijgen betekenissen en het stimuleert mij meer cursussen van Seniorweb te volgen.”

          “Echt een aanrader! Ik snap nu eindelijk wat van de basis. Het leuke is ook dat ik mijn kinderen wat kan uitleggen in plaats van iets te vragen, haha.”

Cursisten Starten met de iPhone

          “Doen! Je leert allerlei stukjes die je nog niet wist. Minder afhankelijk van kinderen en kleinkinderen. Je leert allerlei uit te proberen, gewoon veel doen. Het wordt leuker.”

          “De iPhone cursus zou ik zeker aanbevelen. Er is zoveel informatie die ik zeker niet wist en nog bij moet leren. Het boek helpt mij daar ook bij.

Cursisten Starten met de iPad

          “Je ontdekt dat er veel mogelijk is met de iPad op deze cursus. Je durft meer daarna. Stimuleert!”

          “Je zei me “je moet het uitproberen” maar ik was dolblij dat ik naar de iPad cursus ben gegaan waar ik de juiste begeleiding kreeg en echt wegwijs ben geworden. Dus; pas nu kan ik het echt uitproberen!”

Cursisten Starten met Windows 11

          De cursus Windows 11 zou ik iedereen aanbevelen. Het geeft meer inzicht in het gebruik met ins en outs op de computer bij Windows 11”

          “Een aanrader om in korte tijd meer inzicht en handvatten te krijgen in Windows 11. Wordt op een heel duidelijke manier uitgelegd. En het is ook nog gezellig.”

Cursisten Starten met Windows 10

         “Ik heb de lessen héél leerzaam gevonden! Duidelijke, heldere en geduldige uitleg. Heel veel dank.”

          “Met veel plezier en aandacht deze cursus gevolgd. Weer een prima opfrisser voor Windows. Hartelijk dank.”

Cursisten Starten met MacOS

         “Cursus was verhelderend. We hebben veel onderwerpen behandeld. Iets is me duidelijker geworden: Ik moet nog heel veel ontdekken en eigen maken.”

         “Heel verhelderend en stimulerend om weer verder achter de computer te gaan zitten om meer te ontdekken. Vragen zijn goed en uitvoerig beantwoord. Zeker doorgaan!! Fijne leeromgeving. Terugkomdag belangrijk.”

Cursisten De Digitale Burger

          Als je deze materie te moeilijk vindt: volg deze cursus!”

          “Voor beginners: leer je veel! Je wordt handiger en inventiever in overheid, thuisarts, gemeente Amsterdam info. Dus: je wordt goed ingewijd in de mogelijkheden!”

          “Het is een “must” voor ieder (oudere) burger om deze cursus te volgen.”

       “Met meer zekerheid en minder angst mijn zaken digitaal regelen.”