Privacyverklaring SeniorWeb Amsterdam-Zuid

SeniorWeb Amsterdam-Zuid:

Inleiding

Wij respecteren uw privacy.

Persoonlijke gegevens worden alleen bewaard als dat nodig is. Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten bewaren wij uw e-mailadres. Als u zich aanmeldt voor een van onze activiteiten bewaren wij uw gegevens tot het einde van dat seizoen. Uw gegevens slaan wij zo veilig mogelijk op.

In deze privacyverklaring leggen wij u uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Doel gegevens

Wij verzamelen uw persoonsgegevens met als doel u op de hoogte te houden van onze activiteiten en onze service aan u als cursist zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wat doen wij met uw gegevens?

De gegevens die SeniorWeb Amsterdam-Zuid ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Excel: Ten behoeve van het uitvoeren van ons activiteitenpakket leggen we uw gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres) vast in een wachtwoord beveiligde Excel spreadsheet, dat beveiligd wordt opgeslagen. Na afloop van het cursusseizoen wordt dit spreadsheet gearchiveerd.

MailChimp: Onze nieuwsbrieven worden verzonden met de online dienst MailChimp. Alleen uw e-mailadres wordt opgeslagen in MailChimp. MailChimp heeft een eigen privacy policy om deze gegevens te beveiligen. Indien gewenst vindt u die hier: Privacy Policy.

E-mail: Wij gebruiken een Gmailadres voor onze correspondentie. Onze communicatie verloopt via de beveiligde mail-servers van Google.

Opslag periode

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het uitvoeren van onze activiteiten.

Nieuwsbrieven

Uw e-mailadres wordt opgeslagen in MailChimp. U kunt zich uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsbrief of door een e-mail te sturen aan seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com.

Beveiliging

Van uw persoonsgegevens worden geen fysieke kopie├źn gemaakt. Uw gegevens worden beheerd in de eerder genoemde systemen en software. Deze gegevens zijn beveiligd en niet voor derden toegankelijk.

Uw gegevens blijven van u

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van u hebben aan te passen of te wissen. Stuur uw verzoek naar seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com dan maken wij het voor u in orde.

Recht op het indienen van een klacht

Als u vindt dat wij niet op de juiste manier met uw gegevens omgaan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Plichten

Wij verwerken persoonsgegevens voor het aanbieden van onze activiteiten. Uw gegevens zullen nooit worden doorgegeven of verkocht aan derden.

De gegevens die wij van u verzamelen zijn de minimaal benodigde gegevens voor het aanbieden van onze activiteiten.